Call Tracking

Har I nogensinde tænkt over hvor jeres opkald kommer fra?

Via Terzet Call Tracking, kan vi i dag spore de opkald som i får fra jeres hjemmeside i forbindelse med Online Markedsføring.

Muligheder med Terzet Call Tracking

  • Spor dine opkald.
  • Optimer udbyttet af online markedsføring.
  • Få mest muligt ud af jeres penge – Bedre ROI.
  • Perfekt sammenspil med Analytics.
  • Gennemskuelig statistik.

Det giver jer mulighed for at finde ud af, hvem der har ringet og hvordan de fandt jer, hvilket i længere tid har været en af de helt store spørgsmål ved online markedsføring.

Hvordan virker det?

Med Terzet Call Tracking er det muligt at vise et unikt telefonnummer på jeres hjemmeside, og det gør det muligt at spore på de kunder der der i sidste ende laver et opkald.
Om de kommer fra Google Adwords, Facebook, banner annoncering eller noget helt fjerde er meget vigtig viden, da det er med til at afklare om jeres inversteringer er rentable?

Call Tracking systemet kan “linkes” sammen med Google Adwords og Google Analytics. På den måde kan I spore og dokumentere, hvilke kampagner og trafikkilder der giver det bedste udslag via telefon. I vil kunne se jeres data ind igennem Google Analytics, og det vil blive stillet op i overkuelige rapporter af Terzet.

Er det svært at komme i gang?

Terzets Call Tracking er nemt at komme i gang med. Det eneste det kræver, er at vi ligger et lille stykke kode ind på jeres hjemmeside. Herefter bliver alle jeres telefon opkald viderestillet fra systemet til det telefonnummer som i ellers benytter på hjemmesiden eller webshoppen, ligesom i er vant til.

Vi kræver naturligvis ikke, at I selv skal sætte kodestykket ind på hjemmesiden – det gør vi for jer.
Med andre ord – Terzet tager sig af det ”besværlige”, og alle opkald vil blive viderestillet til jer på det nummer i er vant til. Forskellen er bare, at nu vil I kunne spore hvorfra i får jeres opkald, og derigennem finde ud af hvilke midler der er bedst brugt i forbindelse med Online Markedsføring.

Kontakt os her