Facebook

Facebook er det største sociale medie og er kun blevet større i takt med opkøbet af & migreringen med instagram.
Du har som virksomhed enormt stort potentiale for at nå ud til de potentielle købere der måtte sidde derude, på dette medie.

Annoncering

Med alle de informationer Facebook har og kan indsamle om folk såsom alder, køn, uddannelse, civilstand, geografi og meget mere har du alle mulighed for at målrette direkte til din målgruppe.
Du kan ramme potentielle kunder ved de demografiske målretninger og "pushe" markedsføring i hovedet på dem.
Samtidig har du også muligheden for at målrette mod tidligere kunder eller besøgende som vi kender det fra Remarketing i Google Adwords (også kaldet Facebook Pixel).

Firmaside

Er din firmaside præsentabel, og er din virksomhed overhovedet til stede?
Såfremt du ikke selv har styr på det kan vi sagtens hjælpe dig med at opsætte din firmaside, så den afspejler virksomheden.
Ydermere er der også ofte flere personer som skal styre samme virksomhed på Facebook. Derfor kan det ofte være en god ide at oprette en Business manager, hvorfra forskellige medarbejdere kan tilgå siden.

Strategi

Selvom Facebook anses for at være knapt så formelt et medie er det vigtigt at fastholde en strategi med det man som virksomhed udgiver.
Vores erfaring er at stabilitet & kontinuitet er nogle af de vigtigste elementer i en succesfuld Facebook side.

Uanset om du har brug for hjælp til opsætningen af din virksomhed på Facebook, strategien til hvordan du skal gribe det an eller generelt opslag, så står vi altid klar til både at være udøvende og rådgivende part i hvad du nu måtte have brug for hjælp til. 

KONTAKT OS - så giver vi en kop kaffe