Søge Annoncering

Denne del af Google adwords er måske den mest kendte, og anses nok for at være det ”rigtige” Adwords, da det er her søgeordene i første omgang fik deres betydning annoncemæssigt.

Dette er måske et af de vigtigste steder at starte, når du overvejer online markedsføring fordi det kan være et af de aller skarpeste værktøjer når folk efterspørger et produkt eller en ydelse.

Når vi ”kun” siger at det ”kan være” et af de skarpeste værktøjer så er det fordi vi ofte ser folk uden erfaring, kaste sig ud i Google Adwords. Det er ikke altid folk der forsøger sig med det, får taget højde for nogle af de finter der er i søgeord, indstillinger og udvidelser. Dette kan, og vi ser det ofte, resulterer i at mange penge er brugt uden nogen form for effekt.

Din fordel ved at være hos et bureau som os, er at når der sker noget nyt, så opdager fagfolk det med det samme (og som oftest inden det sker) fordi vi sidder med fingrene i maskinen hver eneste dag.
Du er sikret at dine kampagner altid har de sidste nye udvidelser, der er med til at få dine annoncer til at fylde mere på Google.

Naturligvis bliver der løbende fulgt op på præstationerne, der af-rapporteres til dig, og der bliver løbende lavet ændringer og tiltag i kampagnerne.

Kort og godt sikre vi dig at alle forholdsregler er taget, så dine kampagner kommer godt fra start og ikke stikker af i en forkert retning, både søgeordrelateret og økonomisk.

KONTAKT OS - så giver vi en kop kaffe