Google +

Google + er Googles platform på de de sociale medier, og det er Googles seriøse modsvar til f.eks. Facebook og lignende sociale medier.

Ud over at Google + fungerer som et socialt medie, hvor det er muligt at dele indhold, som billeder og videoer med andre brugere, har det yderligere påvirkning i forhold til annoncering på Google.

I og med, at Google selv har udviklet platformen har de også et ønske om at virksomhederne begynder at bruge den. Derfor bliver opslag og aktiviteter på Google + siden også indekseret i Google søgeresultater, og derfor har det indflydelse på rangeringen af dine søgeresultater både organisk og med Google Adwords.

Google + og Googles andre tjenester

Google + giver dig mulighed for at interagere med dine kunder, og derudover har du mulighed for at tilknytte Google + til både YouTube og Google Adwords f.eks.

Det giver dig mulighed at gøre Google + til en effektiv del af din markedsførings strategi online, da du kan benytte Google + til at komme foran dine konkurrenter på Google.

Hos Terzet har vi eksperter ansat til håndtering af Google + for virksomheder, og vi kan hjælpe dig med at få integreret og opsat en Google + profil, så du drager fordel af de muligheder en velstruktureret Google + konto giver.

Kontakt os her