Google +

Google+ er Googles platform på de de sociale medier, og det er deres modsvar til f.eks. Facebook og lignende sociale medier.

Ud over at fungerer som et socialt medie, hvor det er muligt at dele indhold, som billeder og videoer med andre brugere, har det yderligere påvirkning i forhold til annoncering på Google.

I og med, at de selv har udviklet platformen har de også et ønske om at virksomhederne begynder at bruge den. Derfor bliver opslag og aktiviteter på Google+ siden også indekseret i søgeresultaterne, og derfor har det indflydelse på rangeringen af dine søgeresultater både organisk og med Adwords.

Googles andre tjenester

Google+ giver dig mulighed for at interagere med dine kunder, og derudover har du mulighed for at tilknytte konto'en til både YouTube og Adwords f.eks.

Det giver dig mulighed at gøre Google+ til en effektiv del af din markedsførings strategi online, da du kan benytte det til at komme foran dine konkurrenter.

Hos Terzet har vi eksperter ansat til håndtering af Google+ for virksomheder, og vi kan hjælpe dig med at få integreret og opsat en profil, så du drager fordel af de muligheder en velstruktureret konto giver.

KONTAKT OS - så giver vi en kop kaffe