5 Tips til SEO

SEO, ligeledes kendt som ”Search Engine Optimization”, er en proces, hvor man går ind og arbejder med læsevenligheden af hjemmesiden/webshoppen, overfor søgemaskinerne og mennesker.

Søgeord, søgeord & søgeord

Mange har stadig alt for meget fokus på søgeord, når de snakker om SEO. Ofte i en grad, der flytter fokus væk fra de ting som over tiden er blevet vigtigere end søgeord.

 

Relevansen har altid været Google’s fokus, og det er i dag langt vigtigere end et søgeord.

Komprimer dine billeder

En stor faktor i SEO er hastigheden på siden.

 

Den kan forbedres på mange måder, en af de steder folk typisk laver en "fejl" er når de vil bruge billeder på deres side. Enten er billedet ikke blevet komprimeret, ellers også er der en alt for stort (opløsning). Hold derfor dine billeder i den rigtige opløsning, skal de bruges som et lille billede på 350x350, skal det ikke uploades som 1000x1000.

 

Ligeledes med størrelsen på filen (mb), kan man med fordel komprimere sine billeder, uden at gå ned på kvalitet igennem diverse billedebehandlings programmer.

Skab trafik

Den største faktor i SEO er stadig trafikken. Dette skyldes at Google gerne vil vise relevant indhold.

 

Den bruger antal besøgende som "stemmer" til hvilken hjemmeside der er meste relevant, i forhold til det folk har søgt på.

 

Et trick til at komme foran de andre er AdWords

Brug de rette værktøjer

At lave SEO uden et målings-værktøj, er som at finde vej uden et kort. Har du ikke et værktøj til det, ved du ikke om de ændringer du har lavet, har negativ eller positiv effekt på din side.

 

Vi anbefaler lidt forskellige værktøjer hos Terzet.

  1. Accuranker
  2. Evolution360
  3. Google Search Console
  4. Google Analytics

Spørg efter hjælp

SEO er ikke noget man "bare" sætter sig ned og laver. Nogle har hverken tid eller evnen til det. Det kan derfor være en god ide at bruge et bureau, der har forstand på SEO og adgang til de rigtige værktøjer.

 

Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer til dit budget og din tid. Læs mere om hvordan vi håndtere SEO

KONTAKT OS - så giver vi en kop kaffe