Specialister i Relevant Trafik

Som online marketings bureau og Google Partner, har vi hos Terzet siden 2009 haft stor fokus på, altid at leverer den bedste og mest relevante trafik, uanset om det er fra Google, Facebook eller helt andre steder.

Hvorfor du skal vælge os?
Som bureau har vi altid været så fleksible som muligt i forhold til vores kunder, uanset størrelse og behov. Nogle ønsker en sparringspartner, der kan holde dem i hånden hele vejen igennem deres online markedsføring og få hjælp til at afkode sammenhæng og resultat. Andre ønsker benhårde facts.

  • Vi skaber den bedst mulige trafik ud fra de budgetter, strategier og parametre som en kunde har.
  • Vi tilpasser os til alle vores kunders behov.
  • Vi er midt/vestjyder så her kalder vi en spade for en spade, med andre ord: Vi lægger ikke fingre imellem hvis vi ser noget. Ærlighed og direkthed er en dyd her.
  • Vi prioriterer at se vores kunder i øjnene. Altså er fysiske møder næsten et ”must” for os.

Vælg den rigtige partner

Det er meget vigtigt, at du kan have tillid til de personer, der sidder med dine produkter når det omhandler så vigtige ting som online markedsføring og resultater.
Derfor kører vi ikke nogen lange bindende førstegangsaftaler. Som regel køre vi korte perioder i starten, både for at kunne komme ordentligt i gang, men også fordi vi på den måde hurtigere kan evaluere på samarbejdet.

Skal vi samarbejde?

Hos os bliver du ikke en del af en pakkeløsning. Dine behov og ønsker er vores ekspertise.
Hvis du kan se dig selv arbejde sammen med et ærligt hold der snakker lige ud af posen, så tag endeligt fat i os på telefon, mail eller i kontaktformularen her på siden.
- Snakken er helt uforpligtende og gratis.

KONTAKT OS - så giver vi en kop kaffe