Vælg den rigtige online samarbejdspartner

Du kender sikkert nogen eller har måske selv oplevet det, at blive taget ved næsen af et firma der tilbyder online marketing. En branche fyldt af brodne kar, hvor der bliver garanteret guld og grønne skove, men hvor der i virkeligheden ikke findes garantier.

 

PAS PÅ DE BRODNE KAR

Uanset om du skal have hjælp til din hjemmeside, facebook, google, Linkedin eller anden form for online marketing, er det vigtigt du er kritisk over for en tilbudsgiver eller sælger.

Mange af de brodne kar i branchen lever af kanvas. Ofte har de ingen interesse i at mødes ansigt til ansigt og lever af relationer gennem telefon og emails*. I Sjældne tilfælde ringer de og udgiver sig for at ringe fra Google, hvilket er meget forvirrende og tillidsvækkende, dertil er det ulovligt.

DET GODE RÅD

Vi vil altid opfordre til at du som køber lægger op til fysiske møder

Samtidig vil det være en god ide at alliere sig med nogen som kender branchen og som kan gennemskue eventuelle tekniske og strategiske forslag til mødet. Du kan også forhøre dig i dit netværk, om nogen har kendskab til det firmaet og personerne. Eventuelt tjek Trustpilot.

En ”pistolsælger” falder hurtigt til jorden, hvis man har de kritiske briller på. På et fysisk møde er det ligeledes nemmere at få en forståelse for, om de folk som potentielt skal udføre arbejdet for dig, forstår din forretning, strategi og målsætning.

Hos Terzet går vi meget op i, at hver kunde ikke bliver puttet i en kasse. Vi bruger tid på fysiske møder. Gerne hos kunden, for at forstå forretningen og eventuelt se de produkter, der er tale om. Det er den måde vi bedst kan sættes os ind i jeres forretning på, og dermed hjælpe bedst muligt. Vi har aldrig stillet en garanti. Vi tror ikke på garantier i marketing. Der findes kun tests, som der kan bygges videre på.

UNDGÅ BONDEFANGERI

Pas på bondefangeri i jeres kontrakter. Flere firmaer bruger rabatsatser, eller måske en ”gratis” hjemmeside til at fange folk i aftaler på op imod 5 år.

Det kan naturligvis sagtens være et lykkeligt ægteskab for nogen. Men for de fleste vi har talt med, er det ikke hensigtsmæssigt og den slags ”samarbejde” ender ofte ikke på nogen god måde.

Man skal huske på, at alt online går ekstremt stærkt og 5 år er MEGET lang tid i den verden. Derfor skal man virkelig passe på, hvem man gifter sig med så længe i den online verden.

Det er meget normalt at køre med perioder i aftaler. Stoler man på sit bureau og har en god relation kan man sagtens forlænge et år ad gangen. Hos os lægger vi typisk op til en 4 måneders periode fra start og derefter lader vi det mere eller mindre være op til kunden og den relation vi har, hvorledes aftalerne skal køre.

 

*Det er naturligvis ikke i ALLE tilfælde at det er brodne kar, det er blot et pejlemærke.

Kontakt os og få den rette rådgivning